HÁZENÁ
TJ Jiskra Zruč nad Sázavou

Zručský házenkář Matěj Karban se podílel na výhře nad Kopřivnicí sedmi brankami

HÁZENÁ STARŠÍ DOROST – ZPRAVODAJSTVÍ – FOTO | SOKOL NOVÉ VESELÍ S HRÁČEM JISKRY ZRUČ NAD SÁZAVOU MATĚJEM KARBANEM

Zručský házenkář Matěj Karban se podílel na výhře nad Kopřivnicí sedmi brankami

Facebooky o házené: Sportovní ozvěny – JT a Joseph Thomans sport

Nové Veselí – Starší dorostenci Sokola Nového Veselí nastoupili ve Sportovní hale ZDT k třetímu mistrovskému utkání první ligy – sezony 2024/25 proti celku Kopřivnice.

Ve starším dorostu Nového Veselí hraje zručský házenkář Matěj Karban.

Sokol Nové Veselí: ,,Starší dorost vstoupil do svého zápasu trošku rozpačitě a rozjížděl se pomalu. Až ve druhé patnáctiminutovce první půle se týmu podařilo odskočit do většího vedení a dostat se do lepší herní pohody. Podobný průběh měl i druhý poločas, a tak si domácí tým došel pro výhru o 9 branek.“

Starší dorost:

Sokol Nové Veselí – KH ISM  Kopřivnice 28:19 (19:12)

Sestava a branky Nového Veselí: Pleva, Jurek 1 – Karban 7, Do. Dlouhý 5, Koníček 3, Uchytil 3, Finsterle 2, Navrátil 2, Bartůněk 2, Rosa 2, Světlík 1, Kakač, Zajíček, Horáček. Trenér: Róbert Barta.

Hodnocení hlavního trenéra Róberta Barty: „První domácí zápas jsme dokázali dotáhnout do vítězného konce, ale z předvedeného výkonu velkou radost nemám, neb jsme mohli vyhrát i výraznějším rozdílem. Hlavním problémem bylo asi nějaké nastavení, hodně individualit, vytratil se nám takový náš týmový výkon. Největší problém jsme určitě měli v přechodové fázi, kdy jsme nevolili správná řešení. Každý hráč to chtěl urvat sám a měli jsme mizernou úspěšnost v přechodové fázi, hlavně v první vlně. Tam jsme měli velké množství chyb, ztracených míčů i neúspěšných střel. Věřím tomu, že v tomto týdnu se dokážeme nastavit na lepší a hlavně kolektivnější vlnu, neboť v Plzni nemůžeme s tímto předvedeným výkonem pomýšlet na to, že bychom uspěli.“ 

Tabulka: (viz foto)

Program: Starší dorost cestuje v neděli 6. října na půdu Talentu Plzeň, začátek utkání od 17 hodin. (Josef Tůma, SNV – foto: Josef Tůma)

Tabulka:

Facebook Comments

Napsat komentář